In culise: interviu cu pizzarul Antica Pizza
In spatele fiecarei pizza reusite nu sta doar o reteta, ci si un om. Un pizzar pasionat, care intelege ca aluatul nu e doar faina si apa, ci un organism viu. La Antica Pizza, fiecare pizzar are povestea lui, iar astazi dezvaluim cateva dintre secretele meseriei.
„Pentru mine, pizza este emotie. Daca nu o faci cu dragoste, nu iese bine. Cea mai mare greseala este sa grabesti procesul. De aceea, lasam aluatul sa dospeasca 48h. Are nevoie de timp sa respire, sa devina usor si aerat. Cand il intinzi cu mainile, trebuie sa simti ca prinde viata.”
Cand e intrebat care este pizza preferata, zambeste: „Margherita. Simpla, dar perfecta. Daca un pizzar stie sa faca o Margherita buna, atunci stie sa faca orice.”
Cei care cauta pizza artizanala bucuresti centru, o pizzerie piata romana sau pizza livrare piata amzei bucuresti descopera ca in spatele fiecarei felii exista o poveste si un om care munceste cu sufletul.
👉 Pizza nu e doar mancare. Este meseria si arta unor oameni pasionati.
📞 Contact Antica Pizza
Telefon: 031 9485, 0774 60 60 60
Email: vanzari@antica-pizza.ro
Adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Christian Tell nr. 1-3