Termeni Si Conditii

01. Utilizarea site-ului
Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului antica-pizza.ro. Site-ul antica-pizza.ro este administrat de societatea S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L., J40/12049/2020, C.U.I. 43078836, cu sediul in Bucuresti, Cristian Tell nr 1-3 Cod Postal 010381 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului antica-pizza.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim “Vanzator” societatea comerciala S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim “Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

“Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

02. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

03. Preturi si plati
Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii.

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului antica-pizza.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare.

Plata produselor se efectueaza in numerar sau prin card debit/credit la livrarea produsului.

Plata numerar/ ramburs
Cand curierul va livreaza produsul comandat veti achita acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Plata securizata prin Mobil Pay
Mai intai selectati produsul pe care doriti sa-l cumparati si apasati butonul “Adauga in cos”;
Introduceti datele dumneavoastra personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica de mai jos “Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L, nici de catre Netopia. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L si Netopia nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.
Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

04. Livrarea
Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand varia. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumparator la momentul plasarii comenzii.

Pentru comenzile plasate pana in ora 10:00, livrarea se poate face in aceeasi zi, in ultimul interval.

Pentru comenzile plasate pana in ora 20:00, livrarea se poate face cel mai devreme urmatoarea zi, in orice interval ales de Cumparator.

Livrarea se face de luni pana sambata in orice interval. Duminica nu livram decat in conditii speciale, cu plata unei taxe de catre Cumparator.

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta sau de inox in functie de posibilitatile Vanzatorului si de cerintele Cumparatorului. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de catre Vanzator.

05. Dreptul de retragere al consumatorului din contract
Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. HORECA OPERATIONAL S.R.L prin intermediul site-ului antica-pizza.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Avand in vedere dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere. Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014 prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

06. Corectarea informatiilor eronate
Administratorul site-ului antica-pizza.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.

07. Va invitam sa accesati, de asemenea, politica de confidentialitate care se aplica Cumparatorului.
08. Link-uri catre alte pagini web
In cadrul site-ului antica-pizza.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul antica-pizza.ro nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, antica-pizza.ro nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

09. Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie
Raporturile juridice dintre antica-pizza.ro in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Prin folosirea site-ului antica-pizza.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Dispozitii finale
antica-pizza.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti. Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

11. Recomandari speciale
Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.