7 pizze populare pe care trebuie să le încerci!

7 pizze populare pe care trebuie să le încerci!

Pizza este una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri din întreaga lume. Întotdeauna te poți bucura de aromele delicioase, de toppingurile special create pentru tine, dar și de blatul tradițional italienesc, realizat după rețetele autentice!

Chiar dacă vrei să te relaxezi în confortul locuinței tale, vrei să iei cina la o terasă sau ești pregătit să faci o comandă pentru o petrecere, atunci iată cele mai cunoscute 7 pizze de care te poți bucura atât tu, dar și prietenii tăi!

Pizza Margherita - pentru un gust autentic

Dacă te numeri printre persoanele care preferă un gust familiar și simplist, atunci nu vei da greș cu o Pizza Margherita ce conține ingredientele de bază ale unei pizze reușite: sos pomodoro, mozzarella și busuioc proaspăt! Așa cum îți place stabilitatea din viața ta, așa preferi și aromele prea bine cunoscute și întotdeauna la fel de delicioase!

Pizza Quattro Staggioni - pentru gustul anotimpurilor

Pizza Quattro Staggioni este una dintre cele mai îndrăgite tipuri de pizza, în special când vine vorba de petreceri. Alături de ingredientele de bază sos pomodoro și mozzarella, rețeta noastră conține produse pentru toate gusturile: șuncă prosciutto cotto, salam spianata, ciuperci proaspete, masline verzi si Kalamata, busuioc proaspăt; ingrediente ce pot fi aranjate separat sau combinate pe fiecare felie în parte!

Pizza Diavola - pentru cei curajoși

Pizza Diavola nu este o pizza pe care toată lumea are curajul să o încerce. Cu toate acestea, este una dintre cele mai căutate feluri de mâncare din colecția noastră, fiind comandată în special în grupurile de prieteni. Alături de cei care mănâncă des condimentat sau picant, întotdeauna există și cei curioși și curajoși, care vor să muște dintr-o felie. Încearcă rețeta noastră cu sos, mozzarella, salam spianata picant și busuioc proaspăt și spune-ne cum ți s-a părut!

Pizza Rustica - pentru gustul tradițional

Noi nu am întâlnit până acum petrecăreți care să refuze gustul rustic de sos, mozzarella, bacon, cârnăciori, ceapă roșie și chivas și cu siguranță și tu te-ai delectat cel puțin o dată cu aceste arome atât de apropiate de casă! Pentru serile în care vrei să te relaxezi în locuință sau pentru weekendurile nostalgice, haide la noi la terasă pentru o Pizza Rustica „ca la mama acasă”!

Pizza Vegetariana - pentru un gust fresh

Pizza Vegetariana este ideală pentru persoanele care doresc să aibă o dietă fără carne, dar și pentru cei care vor să simtă pe deplin prospețimea roșiilor cherry, a ciupercilor tăiate felii, rucolei, cepei, măslinelor verzi și kalamata, dar și a porumbului dulce. Pentru fiecare început de săptămână fresh și energic încearcă un gust nou!

Pizza Tonno - pentru amintirile de la mare

Indiferent de sezonul de afară, Pizza Tonno te duce cu gândul la terasele de pe faleza litoralului și la răsăritul superb din fiecare dimineață. Ce spui să te delectezi cu aceste imagini chiar în inima Bucureștiului sau să te uiți la cele mai recente amintiri de la mare, împreună cu o pizza cu ton, chiar din fața calculatorului tău?

Pizza Mortadella e Pistacchio - pentru cei aventuroși

Toată lumea știe de faimoasa pizza cu ananas, dar ce spui de un produs nou, gata să încânte ori gust și preferință? Pizza Mortadella e Pistacchio este una dintre rețetele cu care ne mândrim! Cu sos pomodoro, mozzarella bivoliță Buffala, mozzarella fior di latte, mortadela cu fistic, fistic proaspăt și crema aceto nu ai cum să te ridici de la masă până nu termini tot din farfurie!

Dacă te-am nimerit cu cel puțin un fel de pizza și ești pregătit să te bucuri de gustul aromat al acesteia, ei bine Antica Pizza este la un pas de tine și pregătită să îți livreze gustul autentic al pizzei cu ingrediente proaspete și preparate din pasiune!